Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Kweken van regenwormen

We kweken wormen voor onder meer:

  • De hengelsport. De worm die we hiervoor kweken is de Regenworm, ook wel Dendrobaena Veneta genaamd of Dendrobena. Deze wormen zijn zeer bewegelijk en zijn uitermate geschikt als vis aas. Ze zijn erg populair omdat ze lang houdbaar, levendig en zeer sterk zijn. Deze wormen worden over de hele wereld gebruikt om te vissen. Wormenkwekerij Beijsens kweekt het hele jaar door wormen en kan alle maten leveren.
  • Bodemverbetering. Wormen hebben de eigenschap de bodem luchtiger en meer vruchtbaar te maken. De verschillende wormsoorten hebben ook een verschillende werking in de bodem. Voor verdere info: zie de pagina over grondverbetering.
  • Vogelkweek. De wormen worden met name ingezet tijdens het broedseizoen en aan de jonge vogels. De vogels zijn er gek op en de jonge vogels gaan makkelijk aan het eten ook als ze wat zwakker zijn.
  • Bomenplant. Steeds meer mensen hebben de goede werking van de wormen gezien. Gemeentes, Instellingen, sportverenigingen, bedrijven maar ook particulieren gebruiken steeds vaker wormen bij de bomenplant zodat de boom gemakkelijker aangroeit. zie de pagina over grondverbetering.
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren